Welkom op de bestelpagina voor de lekkerste knapkoeken van Venlo!Hieronder kunt u de knapkoeken bestellen. U vult het formulier volledig in en drukt op verzenden. Nadat u het formulier verzonden heeft ontvangt u een betaalverzoek op het door u opgegeven mobiele nummer. 

 

Komt u de knapkoeken op ons HK ophalen? U kunt dan alleen middels pin betaling betalen. Wij accepteren geen contant geld. U kunt ook een betaalverzoek (Tikkie) toegestuurd krijgen. Bij bezorging zal altijd worden betaald middels een betaalverzoek. 

 

Onze knapkoeken zijn verpakt met 9 stuks in een pakje, en kosten maar €5 per pakje. Maakt u gebruik van onze actie dan krijgt u 2 pakken voor €9,50.

 

Wij bezorgen de knapkoeken met alle liefde bij u thuis. Hiervoor rekenen wij €1 bezorgkosten per bestelling. 

Bezorgen doen we op woensdag 14 juni of vrijdag 16 juni tussen 19.00 en 21.00 uur.

 

Door het kopen van de knapkoeken steunt u scouting Manresa. De opbrengst van de actie gaat grotendeels naar de zomerkampen zodat we er voor onze kinderen een onvergetelijke week van kunnen maken.


U kunt uw bestelling doorgeven tot 24 mei 2023

 

Ophalen van uw bestelling kan op woensdag 14 juni en vrijdag 16 juni 2023 tussen 19.00 en 21.00 uur, op ons eigen HK op de Zwarteweg nummer 2 in Venlo.


Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.