Bestel hier uw overheerlijke knapkoeken!!Zoals u van ons gewend bent komen wij ieder jaar deur aan deur met een heerlijk product. Dit jaar hebben we gekozen voor de traditionele knapkoek. 

 

Omdat we wegens beperkingen van het Corona-virus helaas geen deur tot deur actie kunnen houden hebben we dit jaar besloten om onze lekkernijen digitaal aan u aan te bieden.

 

U kunt door middel van invullen van onderstaand formulier uw knapkoeken bij ons bestellen. Eenmaal besteld kunt u deze op 7 en 9 oktober a.s. tussen 19.00 en 21.00 ophalen op ons HK aan de Zwarteweg nummer 2 in Venlo. Wij bieden tevens de mogelijkheid voor de mensen in de wijk Venlo-oost om de knapkoeken kosteloos te bezorgen. Geef dit dan bij uw bestelling door. 

 

U ontvangt een Tikkie om de betaling te voldoen, mocht dit niet kunnen, dan bestaat ook de mogelijkheid tot contante betaling bij het ophalen. (liefst zoveel mogelijk gepast geld meebrengen).

 

Wij hopen uiteraard dat u onze vereniging in dit toch moeilijke jaar wilt steunen zodat we nog jaren het scoutingspel kunnen aanbieden aan al onze kids.

 

De prijzen van onze zakjes knapkoeken zijn:

 

€3,50 per pakje of €10 voor 3 pakken.

 

Bestellen kan door het invullen van onderstaand formulier.Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.