Welkom op de bestelpagina voor de lekkerste knapkoeken van Venlo!Hieronder kunt u de knapkoeken bestellen. U vult het formulier volledig in en drukt op verzenden. Nadat u het formulier verzonden heeft ontvangt u een betaalverzoek op het door u opgegeven mobiele nummer. 

 

Is het niet mogelijk om middels een betaalverzoek te betalen dan kunt u de knapkoeken ook contant afrekenen bij het ophalen/bezorgen. (Graag zoveel mogelijk gepast betalen)

 

Onze knapkoeken zijn verpakt met 9 stuks in een pakje, en kosten maar €4 per pakje. Voor 2 pakken betaald u €7,50 maaaaarrrrrr als u gebruikt maakt van onze AANBIEDING  dan koopt u 3 pakken voor maar  €11,00.

 

Door het kopen van de knapkoeken ondersteunt u scouting Manresa. De opbrengst van de actie gaat grotendeels naar de zomerkampen zodat we er voor onze kinderen een onvergetelijke week van kunnen maken.


U kunt uw bestelling doorgeven tot 25 mei 2022

 

Ophalen van uw bestelling kan op woensdag 15 juni en vrijdag 17 juni 2022 tussen 19.00 en 21.00 uur, op ons eigen HK op de Zwarteweg nummer 2 in Venlo.


Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.